Friday, October 1, 2010

JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIDILFITRI


Selagi Syawal masih ada, sana sini masih ada rumah-rumah terbuka aidilfitri yang mengundang untuk dihadiri.

Kelab Sukan dan Rekreasi Warga Kota Kuala Lumpur turut mengadakan rumah terbukanya pada hari Sabtu ini, 2 Oktober 2010, bermula jam 3.00 petang, bertempat di Laman Kolam Renang, Pangsapuri Madu Mas, Jalan Ayer Madu berdekatan Jalan Ayer Panas, Setapak, Kuala Lumpur.

Dato' Sri Zulhasnan Rafique, Ahli Parlimen Setiawangsa adalah diantara tetamu yang akan menghadiri ke majlis rumah terbuka aidilfitri ini. Selain beliau turut menyatakan kesudian ke majlis ini nanti ialah Datuk Haji Astaman Abd. Aziz, Dato' Abdul Halim Samad, Timbalan Ketua UMNO Bahagian Setiawangsa dan juga Dato' Ahmad Fauzi yang Zahari, Naib Ketua UMNO Bahagian Setiawangsa.

Kelab Sukan dan Rekreasi Warga Kota Kuala Lumpur juga telah menjemput pemimpin-pemimpin masyarakat dan juga pemimpin-pemimpin pertubuhan seperti UMNO sekitar Bahagian Setiawangsa yang meliputi Wanita, Pemuda dan juga Puteri UMNO serta NGO yang lainnya.

Rumah terbuka aidilfitri ini juga dianjur bersama oleh Jawatankuasa Pengurusan Pangsapuri Madu Mas yang dipimpin oleh Roselan Abdul Rahman. Pihak penganjur berkenaan juga menjemput orang ramai warga kota Kuala Lumpur supaya menghadiri ke majlis berkenaan.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.